Különleges árajánlat legkeresettebb pamutvászon bevásárlótáskáinkra*

A táskák, mint reklámtárgyak, nemcsak ismételt használatuk miatt felbecsülhetetlenek, hanem folyamatos hirdetési felületükért is. Logója vagy üzenete bárhol látható, ahol a táskát használják és most még kedvezőbb ajánlattal várjuk.

Most három népszerű bevásárlótáskát különleges áron kínálunk, mely ár egy pozíción, egy színnel történő szitanyomást is magába foglal. Ezt a terméket szintén a legnagyobb sebességgel, 24 órás emblémázási szolgáltatásunk keretén belül szállítjuk, minimális rendelési mennyiség megkötése nélkül.

*Szokásos értékesítési feltételek érvényesek. A speciális kedvezményes ár a KC4164, KC3547 és IT1347 termékekre, egy pozíción egy színnel történő emblémázás esetén vonatkoznak. Az ár az előkészítési költséget és az esetleges szállítási költséget nem tartalmazza. További emblémázási technikák, nyomtatási pozíciók és színek a vonatkozó költségek ellenében elérhetőek. A 24 órás emblémázásra vonatkozó feltételeinket elérheti weboldalunkon. A promóció 2021 május 31-ig érvényes.