The Bottle specialist

Als The Bottle specialist hebben wij meer dan 40 modellen flessen. Deze flessen zijn beschikbaar in meer dan 150 verschillende variaties qua materialen en kleuren.

Deze artikelen zijn te personaliseren met 8 printtechnieken. Dus creëer jouw bewuste promotie en kies uit ons gevarieerde assortiment van duurzame en herbruikbare flessen.

midocean nodigt jou uit om onze flessencollectie en onze nieuwe printoplossingen te ontdekken...

Marketing materialen

 

RPET bottle with new colourful digital print 360 technique

Nieuw: Digitale bedrukking 360

Jouw fles kan nu helemaal rondom bedrukt worden. Met deze 360° opties zullen deze herbruikbare flessen nog meer opvallen. Full colour digitaal bedrukte flessen combineren de technologie van UV-inkjet digitale druk met rotatiedrukmogelijkheden. Deze techniek maakt het mogelijk om full colour afbeeldingen met frisse, levendige kleuren rond flessen en andere cilindervormige voorwerpen te printen.

Bekijk alle items*        Meer info (PDF)

Nieuw: Lasergravering 360

Wanneer je een luxe printeffect wilt, kun je nu ook kiezen voor Lasergravering 360. Met roterende lasergravure kan midocean een gegraveerd ontwerp aanbieden op de omtrek van cilindrische voorwerpen zoals flessen. Dit is een duurzame printoptie op een groter oppervlak voor het beste gepersonaliseerde geschenk met maximale merkbekendheid.

Lasergraveren is een inktvrije druktechniek en een duurzame keuze!

Bekijk alle items*        Meer info (PDF)

Aluminum bottle with premium laser engraving 360 print technique

 

 *Onze nieuwe 360 printtechnieken zijn nu beschikbaar op onze flessen en ander drinkgerei. We zullen de productselectie waarop deze nieuwe printtechnieken van toepassing zijn de komende weken bijwerken om jou en jouw klanten een veel groter scala aan decoratiemogelijkheden te bieden. Kijk nu en in de toekomst op de productdetailpagina's om te zien of de geselecteerde fles bedrukt kan worden met jouw favoriete druktechniek. Alle opties van deze nieuwe druktechnieken zullen beschikbaar zijn met onze gebruikelijke hoge productie- en leveringssnelheid, tegen eind november 2021.

banner midocean the bottle specialist showing two new printing techniques